‹‹Համեղ ›› դեպրեսիա

Մի խումբ կանադացի և իսպանացի  գիտնականներ հետազորտություններ են անցկացրել և պարզել են, որ ‹‹արագ սնունդը›› ինչպիսի վտանգ կարող է հասցնել մարդու օրգանիզմին:

6 տարվա ընթացքում գիտնականները հետևել են 12 հազար մարդկանց, ովքեր հաճախ են օգտվում ֆասթ դուդներից :  Հետազոտությունների արդյունքում պարզ է դարձել, որ արագ սննդի սիրահարները տառապում են դեպրեսիայով: Մասնագետները փաստում են, որ այդ սննդում պարունակող ճարպերն ազդում են, որ մարդը հաճախ դեպրեսիայով տառապի: Իհարկե, շատ բարդ է միանգամից հրաժարվելը նման սննդից, որը համեղ է ու էժան, բայց ավելի լավ է հանգիստ, ներդաշնակ ու առողջ լինել, քան ‹‹համեղ դեպրեսիայով ›› տառապել:

Իսկ դուք գիտեք, որ ֆրին պատրաստում են հարյուր անգամ տապակված ձեթում, որը վնասակար է առողջությանը: Ինչպես նաև  ‹‹արագ սննդի›› կետերում ամենաէժան միսն են օգտագործում և ավելացնում բազմաթիվ համեմունքներ, որոնք պարունակում սննդային հավելումներ` ինչն էլ կախվածություն է առաջացնում:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s